Tanssikoulu Fitness Lavatanssit Aikataulut Esiintyminen Yhteystiedot

KOE TANSSIKUNTOILU AIDOIMMILLAAN
Koulumme tunneilla yhdistyy mm. suursuosittujen LATINO JA TANSSIFITNESS tuotteiden parhaat puolet. Olemme 15 vuoden kuluessa kehittäneet tunneistamme omannäköisiä ja -oloisia.

Käyttämämme tanssit mm. salsa,merengue,samba,jive,
bachata,samba-reggae,chacha,rumba,cumbia,reggaeton ja tietysti kauden ajankohtaiset lisät.

Meillä ohjaajina aina koulutetut päätoimiset ammattiopettajat. Opettajilla myös oma tanssijanura taustalla. Näin voit oivaltaa sekä kopioida tanssin omaa liikekieltä ja sisältöä suoraan ohjaajalta. Opit käyttämään kehoasi aivan uudella tavalla ja nautit tekemisestäsi.

Tanssikuntoilutuotteissa ja -ohjaajissa on eroja, vertaile ja löydä omasi. Tanssi ei ole vain aerobiciä, vaan paljon enemmän.

Tunneillamme voit joka kerta liikkua reilusti hiki otsalla ja pulssi korkealla. Tai vain nautiskella rennommin. Ja vertaa millä hinnoilla!

[opettajat]Tarjolla myös RYHMÄTUNTEJA yksityisryhmille.Kysy tarkemmin.Lämpimästi tervetuloa mukaan!-opettajat-

TOMMI JA SARI


Koulun kaikilla tunneilla opettaa Tommi tai Sari Ratilainen.

Tommi Ja Sari aloittivat tahoillaan tanssiuransa jo 13-14 vuotiaina kilpatanssilla. Yhdessä he alkoivat tanssimaan 17 kesäisinä.
Kilpatanssiurallaan he pääsivät monien legendaaristen tanssinopettajien oppiin, esimerkkeinä suuret uudistajat Espen Sahlberg ja Walter Laird. He kuuluivat myös latinalaistanssien maajoukkuevalmennettaviin ja edustivat Suomea maailmalla.
Lontoo, Oslo, Madrid ja monet muut kaupungit tulivat tutuiksi tanssia opiskellessa.

90 luvulla he totesivat kipinän kilpauraan sammuneen ja päättivät jatkaa tanssin parissa muissa ympyröissä. Sittemmin he ovat opiskelleet argentiinalaista tangoa, alkuperäisiä kuubalaisia ja brasilialaisia tansseja sekä joitain uudempia muotitanssejakin.
Opettajina heillä näissäkin olleet maailman johtavat tahot, esimerkiksi Argentiinalaisessa tangossa Alejandro Aguino sekä Tango Passion ryhmä. (Ratilaiset olivat mukana osassa ryhmän Euroopan kiurtuetta opiskellen estraditangoa).
Ratilaiset ovat käyneet myös mm. Brasiliassa ja Espanjassa tutustumassa paikalliseen tanssikoulukulttuuriin.

Tommi ja Sari ovat tehneet jo pitkän päivätyön ammattiopettajina, 20 vuotta päätoimisina.
He ovat vierailleet lukemattomissa tapahtumissa sekä luennoinneet tanssiin valmistavissa laitoksissa.

Tällä hetkellä he keskittyvät oman koulun pyörittämiseen Jyväskylässä.